Hengelsport Totaal IJsselmuiden kijkt al uit naar 8 juni.


Eigenaar van Hengelsport Totaal uit IJsselmuiden Richard Diender kijkt al uit naar zaterdag 8 juni wanneer er dan voor het eerst een jeugd karperkoppel wedstrijd word gehouden in de leeftijd van 11 tot 16 jaar aan de Zuiderwaardkolk in IJsselmuiden.

Diender verteld dat in een mum van tijd de inschrijvingen binnen vlogen, dat het leeft in Kampen en IJsselmuiden is hier een bevestiging van. Op 31 mei zullen er tien koppels worden uitgelood en mogen dan op zaterdag 8 juni zich melden.

De wedstrijd duurt van 7.00 uur in de mogen tot 19.00 uur in de avond en zal rond 20.00 uur de prijsuitreiking plaats vinden.

Verder  zullen de jeugd koppels de boilies aangeboden krijgen door Hengelsport Totaal uit IJsselmuiden.

Tevens zullen de deelnemende koppels ook alle info krijgen van bekende begeleiders die alles zullen uitleggen hoe en wat te doen, bij het monteren van loodsystemen, onderlijnen en natuurlijk over, hoe je verantwoord moet vissen op karper.

Tevens zullen er videobeelden worden gemaakt door eenmixvan en zal beroepsfotograaf Benny van de Werfhorst belangeloos een fotoreportage maken, waarna het later mogelijk is om via zijn website http://www.bennyvandewerfhorst-fotografie.nl/ een mooie foto te bestellen. Over de video reportage zal na afloop van de wedstrijd alle info worden verstrekt, waar en hoe je de beelden kunt bekijken. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.