Op weg naar een nieuw motorcrossseizoen.

Moet nog even geduld hebben en dan mag het weer gaan beginnen bij MSV Nov in Heerde. Al heel wat jaren ben ik daar omroeper en doe dit nog altijd met plezier, de grote wedstrijden heb ik intussen vaarwel gezegd, maar bij de openbekerwedstrijden ben ik er zeker nog bij.

Lekker genieten van de Jan met de Pet rijders zoals ik ze altijd noem, kerels die door de week hard moeten werken en op de zaterdag zich lekker uitleven op de crossmotor, velen zijn deze rijders vergeten en zijn  door de jaren heen een ondergeschoven kindje geworden, maar goed daar heeft ieder een mening over. 

Hopelijk gaan we in Heerde weer een beter jaar beleven, vorig jaar zat het echt in een dip door de geringe opkomst in verschillende klassen, maar komt er dit jaar weer verandering in, dat zou super mooi zijn.

Het zal even spannend worden als we komende zaterdag kunnen starten met de eerste wedstrijd van het seizoen, dit alles ligt aan de weergoden, als die eens gezind zijn met ons allemaal, dan gaan we echt los. Hoop dat we met zijn allen weer een mooi motorcrossseizoen mogen beleven. 

Aan de vrijwilligers en het bestuur licht het niet want het circuit heeft wel een nodige metamorfose ondergaan en kan iedereen weer naar hartenlust van start op de Gelderse crosspiste. 

Voor alle info kunt u kijken op www.msv-nov.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.