De method brengt uitkomst.

Zo het is maandag 26 mei en sta ik in twijfel wel of niet naar de waterkant. Want de berichten waren niet echt gunstig, maar goed toch maar een hengel voor de dag gehaald.

Had voorgenomen om het dit keer maar eens met een pennetje te proberen, maar bleek dit helemaal geen succes te worden. In tussentijds waren Chris Ruiter en Richard Diender (eigenaar van Hengelsport Totaal)  ook even op visite om de ondeugende dingen weer te bespreken die ze het afgelopen weekend hadden uitgespookt. 

Liet weten maar eens over te schakelen naar de method, inmiddels waren de beide
advocaten vertrokken en kwam anderhalf uur later, Benny van de Werfhorst even op bezoek. Nadat we samen alweer druk over het karpervissen hadden vloog de waker de lucht in, maar zonder succes. 

Daarna vetrok even later Benny huiswaarts, maar werd de lucht ook steeds dreigender, dacht bij mezelf nog een uur en dan is het inpakken en wegwezen, maar warempel rond half vier is het toch nog raak, een schub glijd even later het net binnen, en was het een puntgave vis. 

Rond de klok van vieren komen de eerste druppelen naar beneden en besluit in te pakken. Hoe dichter ik bij mijn woonplaats kom, hoe harder het begint te regenen, maar goed zat lekker droog in mijn karretje. Al met al heeft de Method toch nog karper opgeleverd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.