Bestuurslid Jaap Bredenhof overleden.

Ik kreeg vandaag een droevig bericht binnen dat bestuurslid Jaap Bredenhof van MSV NOV uit Heerde afgelopen vrijdagavond is overleden. Bredenhof was al enige tijd ziek maar is alles nog snel en onverwacht gegaan. 

Ik heb hem persoonlijk vele jaren mogen kennen en hebben we samen mooie tijden mee gemaakt, als we praten over de motorcross. Bredenhof stond dag en nacht klaar voor zijn geliefde sport,en was hem niets teveel. De komst van hoogstaande wedstrijden maakte Bredenhof trots, als we denken aan de WK jeugd en ONK motorcross, finale wedstrijden zoals voor de jeugd en ga maar door, dat vond hij geweldig.

Jaap was ook een mens met emotie, en stond achter zijn vrijwilligers, daar ging hij voor door het vuur, Bredenhof wist dat hij samen met het bestuur dit niet alleen voor elkaar kon krijgen, en daarom was hij daarop altijd zeer gebrand.

Tijdens het 25-jarig jubileum van MSV NOV die toen gevierd werd stond er voor Jaap een verrassing op het menu en wel dat hij ook 25 jaar verbonden was met de vereniging en kreeg hij een speciaal straatnaambord overhandigd. Bij het inrijden naar het circuit is deze geplaatst met de volledige naam van Jaap Bredehof er op, dit vond hij ook geweldig en genoot er met volle teugen van. 

Wat mij ook altijd bij zal blijven is , dat zijn zoon Jaap in zijn jeugd jaren ook altijd deelnam aan grote wedstrijden en zij samen pracht dingen hebben mee gemaakt waar je wel een boek van kunt schrijven. Een aantal jaren geleden overleed zijn vrouw, en kwam dit keihard bij Bredenhof aan, en spraken we samen daar veel over, als we met zijn twee├źn waren. ( Ik gun het niemand maar eens komt voor ons allen een keer dat we afscheidt van onze dierbaren moeten nemen suggereerde Jaap) 

Nu is hij niet meer in ons midden, heen gegaan van ons, de plek is leeg, als we nu aankomen op het circuit is er alleen  maar een straatnaam te zien, maar zullen we geen Bredenhof meer aan kunnen spreken. In mijn hart zal hij altijd worden mee gedragen.

Tot slot wil ik de nabestaanden ook heel veel sterke wensen in deze moeilijke tijd. En wil ik tot slot dit nog even kwijt. ( Jaap je was een kanjer, rust zacht) 

Door: Evert van ‘t IJssel 

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.