Alles komt langzaam weer opgang.

In de maand juni spraken er velen over, en wel over de vakantie, nog een paar weken werken en dan is het zover (vakantie). Lekker je eigen dingen doen, de een gaat een verre reis maken en de ander laat het gewoon in Nederland gebeuren. Genieten van al het mooie, zo zijn er natuurlijk ook velen die drie weken lang opperbest zich thuis hebben vermaakt.

Maar zoals u weet vliegen die weken voorbij, en komt langzaam maar zeker alles weer opgang, voetbal competities maken weer een nieuwe start, verschillende sportevenementen gaan hun aanvang kennen. Dit is weer een begin van een nieuw tijdperk zullen we maar zeggen.

Ook onder de sportvissers is er voor een aantal, hun  avontuur weer voorbij, en zetten hun visspullen weer in de kast, velen hebben dan geen tijd meer hun hobby voort te zetten, ja en menig doorzetter aan de waterkant juicht alweer, en laat weten,”eindelijk weer rust aan de waterkant”. Dit jaar was het goed zichtbaar dat velen aan het karpervissen waren in onze regio, die mensen voelen zich prima thuis aan het water van HSV Ons Vermaak in Kampen die door de jaren heen hun naam groot heeft gemaakt door veel voor haar leden te doen. 

Ach een ding is duidelijk, de R komt weer in de maand en dan is de vakantie maar de zomer ook zo weer vergeten, Dus we gaan weer op weg naar nieuwe avonturen. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.