De laatste opnamen samen met Nia van Den Bosch

Op Vrijdagmorgen 15 augustus was het dan zover dat Nia van Den Bosch en ik samen met de voorzitter Arie Ten Hove koers zetten richting de laatste sponsoren die hiermee twee grote evenementen ondersteunen en wel de Streetrun die op vrijdag 29 augustus zal worden gehouden, en een dag later de Streetrace. 

Nia en ik samen hebben heel wat opnames gemaakt voor het ATB Journaal die zowel op Loco TV als op de website daarvan zijn, en nog steeds wordt uitgezonden. Ook op de website en Facebook van de ATB vereniging uit Oldebroek trekt dit veel bekijks en kunnen we beiden zeggen dat we dit alles niets voor niets hebben gedaan. 

Niet alleen het bedrijfsleven werd ge├»nterviewd door Nia maar ook andere zaken als vrijwilligers, en parcoursbouwers, deelnemers en ga maar door. Ja en zoals altijd kwam dan nu  op Vrijdag 15 augustus een eind aan onze bezoeken. Samen hebben we een mooie tijd gehad en leuke dingen mee gemaakt. Ten Hove was degene die de bloemen uitreikte en werd dit zeker ook door iedereen die dit verdiende goed gewaardeerd.  

Nia van Den Bosch namens het bestuur van de ATB vereniging en namens mij alvast bedankt voor je geweldige bijdrage, we hebben samen een mooie tijd gehad en wie weet keert dit succesvolle gebeuren ooit weer terug. (Nogmaals bedankt).

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.