Spannende tijden breken aan voor vrijwilligers en ATB bestuur.

Nu ik dit schrijf is het maandag 18 augustus en breken zo langzaam maar zeker spannende tijden aan voor het bestuur van de ATB Vereniging en haar vrijwilligers. In de bedoeling ligt dat op donderdag 28 augustus word begonnen met de opbouw van het spectaculaire parcours, wat er zeker nog anders uit zal zien dan vorig jaar.

Ook zullen de lopers van de Streetrun verbaast zijn over hun parcours, en zullen een dag later de Streetrace coureurs hun opwachting maken. Iedereen heeft er zin in, dat is wel gebleken over de reacties die inmiddels al naar buiten zijn gekomen. Aan de deelnemers ligt het zeker ook niet, want zij willen ho zo graag, en wat hen betreft mag het al wel gebeuren.

Maar zoals we u al hebben laten weten is er eerst nog veel werk aan de winkel. Het afgelopen weekend zijn de laatste opnamen gemaakt van het ATB Journaal deel 9, en is er hard gewerkt aan de promo die de allerlaatste week zowel op Loco TV, Facebook en de website van de ATB vereniging te zien zal zijn, en mag de rest van alle Media hiervan ook gratis gebruik maken om op deze manier de beide evenementen te promoten. 

Hopelijk werken de weergoden mee al lijkt het nu wel herfst te zijn in plaats van zomer, maar goed we hebben nog even de tijd.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.