Robert Fobbe klaar voor Rhenen.

De 14-jarige motorcrosser Robert Fobbe uit het ‘t Loo Oldebroek is klaar voor de ONK die op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) word gehouden op heen van de mooiste crosscircuits van Nederland.

De 85cc grote wielen rijder die in het Nederlandse jeugd kampioenschap op een vijfde plaats staat in de tussenstand weet dat dit een hele andere wedstrijd zal gaan worden.

De Fobbe Campers piloot weet dat het niet makkelijk gaat worden. Het is een prachtige baan maar je moet elke seconde geconcentreerd blijven. Daarom is een goede start ook zeker belangrijk maar dan zal hij zeker ook een goede tijd op de klok moeten zetten in de tijdtraining. 

Als doel heeft Robert om bij de beste tien te eindigen in de daguitslag. In de ONK tussenstand staat Fobbe op een 14e plaats en is er zeker nog uitzicht om bij de beste tien uit te komen. Maar dan zal een goede klassering in Rhenen tot stand gebracht moeten worden. 

Alvast vooruitlopend op volgende week, dan zal Robert Fobbe samen met zijn vader te gast zijn bij Loco Radio in het programma “sportief zijn zeker weten”. die uitzending zal te beluisteren zijn op maandagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur. U kunt dan mee luisteren via 107.3 Mhz en 107.6 Mhz. Of via de website en wel http://www.locourant.nl/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.