Youri van ‘t Ende mist net het podium.

Voor Youri van ‘t Ende was het wel even slikken op het circuit van St. Isidorushoeve waar de KTM rijder in de 125cc jeugdklasse vierde werd in de strijd om het Nederlandse kampioenschap. 

De motorcrosser uit Heerde kon tijdens de tijdtraining niet echt een strakke en snelle ronde rijden en moest het doen met een zesde tijd. 

Youri stond bij de start van de 1e manche er ontspannen bij en dat was goed te merken toen het starthek naar beneden knalde. Van ‘t Ende dook als tweede de bocht door en wist van zichzelf dat er nu uitzicht was om bij de besten te eindigen wat ook gebeurde. Want Youri wist zijn reeks met een prima derde plek af te sluiten en had zo uitzicht op een podiumplaats.

De fans van het jonge talent hadden hoop, maar die hoop werd snel verstoord, doordat de start van de 2e manche niet voortvarend verliep voor Youri, maar helaas kwam hij niet verder dan een zevende positie en werd zo vierde in het dagtotaal. Van ‘t Ende vond het jammer, maar laat ook weten, “het rijden gaat steeds beter na mijn lange blessureleed en daar ben ik zeker blij mee,”

Klik voor de volledige uitslag op de onderstaande link. 

http://www.mylaps.com/en/classification/3522795

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.