Zomer in Gelderland komt steeds dichterbij voor bewoners van ‘t Loo.

Voor de bewoners maar ook het team wat ten strijde zal trekken in het programma Zomer in Gelderland is de week wel zeer snel voorbij gevlogen. 
Voor je het weet is het Dinsdag 11 augustus en dan strijkt TV Gelderland neer op de ATB baan in het kleine dorpje ’t Loo, waar de uitzending Zomer in Gelderland vandaan zal komen.
Het team wacht met spanning af wat van opdrachten hun te wachten zullen staan. Nu is men al druk doende om alles te regelen met bedrijven winkels en ga maar door, want je weet nooit op wie je een beroep moet doen. 

Zeker ook een oproep naar de inwoners en daarbuiten om zeker een stem uit te brengen op de dag zelf, maar ook massaal te komen om de deelnemers volop te steunen. En zoveel mogelijk geld bijeen te krijgen voor het goede doel.
Volg het live!
De hele dag is het spektakel live op Radio Gelderland te volgen en op gld.nl en wordt een liveblog bijgehouden. Om 18.15 uur is er een live televisie-uitzending op TV Gelderland. Die wordt daarna de hele avond herhaald. De presentatie is weer in handen van Angelique Krüger.
Link:
Via de link hier onder kun je op de dag zelf je stem uit brengen en kan dit tot 17.00 uur. Dus kom allemaal en breng zeker je stem uit. Namens het team alvast bedankt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.