Toch nog Carp Zwolle kunnen bezoeken dankzij Bossche Boilies.

Ja wie had gedacht dat ik in 2016 nog aanwezig kon zijn bij de grootse karperbeurs van Europa, wat al heel wat jaren wordt gehouden in de Zwolse Ijsselhal.

Zoals u eerder heeft kunnen lezen werd ik drie weken geleden getroffen door een hartinfarct, en gaat het gelukkig weer de goede kant op, een kwestie van revalideren moet mij weer sterker maken en het vertrouwen geven om weer mooie dingen te kunnen gaan doen.

Ik had al kaarten gekocht samen met mijn oudste zoon die ook een passie heeft voor het karpervissen, maar hadden al wel het gevoel dat het niets zou worden dit jaar, door deze omstandigheden.

Maar afgelopen week kwam de helpende hand van Klaas Keen zelf woonachtig in Zwolle maar vaste compagnon van het Brabantse boiliebedrijf Bossche Boilies. Al heel wat jaren ben ik trotse klant van dit gespecialiseerde bedrijf, die een super product aflevert aan al zijn klanten en het ook nog betaalbaar houdt voor de karpervisser.

Afgelopen dinsdag liet Klaas Keen weten, dat hij een rolstoel voor me had geregeld en ik rustig met mijn zoon naar Zwolle kon komen om zo alsnog Carp Zwolle te kunnen mee maken. Bij aankomst vanmorgen stond Keen al op ons te wachten en mochten we daarna in alle rust van de karperbeurs genieten.

Zowel morgen als zondag staat de hele crew van Bossche Boilies met scherpe aanbiedingen voor u op de beurs. Wil je meer info kijk dan op http://www.bosscheboilies.nl/


Nogmaals mannen, namens mijn zoon en mijzelf bedankt voor dit gebaar, dit zal ik heel mijn leven nooit vergeten. We hopen zijnerzijds elkaar weer te spreken. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.