Boeve en Sellis niet ontevreden over hun optreden in Oss.Op zondag 24 maart stond op circuit De Witte Ruysheuvel in Oss een wedstrijd om Nederlandse kampioenschap op het programma voor Jeroen Boeve en Rick Sellis. Na de teleurstellende resultaten in Lochem hadden de mannen zeker wat recht te zetten.

Het koppel wist tijdens de tijdtraining een elfde tijd neer te zetten en konden ze nog een redelijke startplek uitzoeken voor de start van de 1e manche. De start van deze wedstrijd verliep voor het tweetal redelijk goed maar kregen ook te maken met een aantal achterblijvers waardoor Boeven en Sellis tot vier keer toe vast kwamen te staan. Daarna kregen beide meer de ruimte om de aanvalsgolf in te zetten en wisten uiteindelijk toch nog als dertiende de finish over te komen.

De tweede reeks verliep ook niet naar hartenwens voor Jeroen en Rick doordat ze de combinatie vast reden op hun voorganger. Dus moest het zijspanduo helemaal als laatste beginnen aan een inhaalrace. Maar Boeve en Rick hadden al snel het ritme te pakken en wisten op prima wijze toch nog als achtste de meet over te komen wat hen als tiende liet eindigen in de daguitslag.

Na afloop liet stuurman Jeroen Boeve weten zeker niet ontevreden te zijn over het rijden . ' We raken steeds meer aan elkaar gewend en dat is alleen maar een vooruitgang aldus Boeve'. Op zondag 1 april zal de strijd om het Nederlandse kampioenschap worden voortgezet en wel op het Eurocircuit in Valkenswaard.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.