Door een Incident finishen Boeve en Sellis maar een keer in Valkenswaard.

Boeve / Sellis raken steeds beter aan elkaar gewend

Op het Eurocircuit van Valkenswaard stond de tweede wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen op het programma waar ook het zijspanduo Jeroen Boeve en Rick Sellis uit Oldebroek weer van start gingen.

Door de vele regen die in de nachturen was gevallen was het circuit door en door nat geworden maar werd toch besloten om de wedstrijd door te laten gaan. Boeve en Sellis konden in de tijdtraining niet echt tot aanzetten komen en moesten het dan ook doen met een zestiende tijd.

Dit betekende dat Boeve en Sellis vanaf de tweede startrij moesten beginnen aan hun eerste manche . Deze verliep echter niet verkeerd en stuurde het tweetal de combinatie naar een zesde plaats wat een super goed begin was. Het koppel hield het ritme er goed in en leek deze positie ook haalbaar te zijn, maar Jeroen kreeg problemen met zijn bril waardoor het zicht wel heel slecht werd en daardoor twee plaatsen terug zakte.

Door een incident werd de tweede manche afgelast door de organisatie en werd Boeve en Sellis dan ook achtste in het dagtotaal. Over het rijden waren beiden goed tevreden en hebben hiermee ook een sprongetje gemaakt in het tussenklassement.Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.