Sportverkiezing hoort bij de samenleving.


Op vrijdagavond 1 februari werd op Landal Landgoed ‘T Loo de zesentwintigste sportverkiezingen van de gemeente Oldebroek gehouden. In een schitterende ambiance werden jonge sporttalenten gehuldigd en kwamen alle sporten voorbij.  Mooi om de jonge talenten te zien die glunderend hun prijs in ontvangst namen. 

Zo werd dit jaar een clubman naar voren gehaald door zijn bewezen diensten na al die jaren trouwe inzet. De sportvrouw, sportman, en de sportploeg passeerde ook op deze avond. Zo werd duidelijk dat er ook steeds meer verschillende sporten hun aandacht krijgen omdat daar ook bijzondere prestaties in worden geleverd.

Tractor Pulling kreeg ook aandacht wat nog nooit in de sportverkiezingen was voorgekomen. Goed om te beleven en te horen dat het uitgebreider is geworden. Jan Oosterbroek uit Wezep ontving de trofee voor de aangepaste sport. Hij wist afgelopen jaar als trainer bij de Riverside drie handbikers klaar te stomen voor de zware handbikebattle in Oostenrijk. Geweldig dat hier ook weer aandacht voor is en ook zeker past in deze sportverkiezingen. 

Een applaus gaat naar de sponsoren, gemeente Oldebroek en natuurlijk naar het bestuur van deze sportverkiezingen. Hoe dan ook, het hoort bij de samenleving en het motiveert op deze manier elke sporter die dan weer tot een bijzondere prestatie in staat is. In ieder geval heb ik volop genoten en was de publieke belangstelling ook zeker niet verkeerd. Ik zeg maar weer, op naar de zevenentwintigste editie. 

Voor het complete verslag van deze avond kijk dan op http://www.sportverkiezing.com/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.