Wie wint de karperkoppel wedstrijd bij HSV Ons vermaak in Kampen?

Het is nu een kwestie van aftellen voor de deelnemers die zich hebben opgegeven voor de karperkoppel wedstrijd die HSV Ons vermaak uit Kampen al enige jaren organiseert. 

Het was ook nog maar de vraag als dit allemaal door kon gaan op het prachtige water ( Het Noordiep) een lang gestrekt water is al menig jaar de hoofdrolspeler voor de karperfanaten. Maar door de nodige veranderingen langs dit water zijn er verschillende obstakels aangebracht dat het moeilijk werd om alle koppels te kunnen plaatsen.

Maar gelukkig is er in korte tijd toch een oplossing gekomen maar zal de wedstrijd morgen om 9 uur wel zijn einde kennen. Vanavond om zes uur word er begonnen en zal het geen makkelijke klus worden voor de karperduo’s . want het vangen op dit water is door de jaren heen alleen maar moeilijker geworden, omdat de grote kanjers zich niet zomaar laten haken. 

De vraag is wie gaat dit jaar de karperkoppel wedstrijd op zijn naam schrijven? De winnaars van 2013 waren Patrick van der Kolk en Mansy Boersma. ( zie foto) 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.