Karpervissen in 2016 met nieuwe doelstelling ging in rook op.

Zoals elk jaar schrijf ik een terugblik op het jaar wat achter ons ligt, maar kan ik daar helaas nu kort over zijn. Mijn sessie duurde slechts tot 4 juni 20016 toen ik te kampen kreeg met een zware crash dat mij nota bene ook nog overkwam aan de waterkant, En ging mijn nieuwe doelstelling in rook op, maar helaas is het niet anders en gaat het met mij stukje voor stukje wat beter.

Het seizoen was ik begonnen met andere doelstellingen als we praten over het vangen van karper. Had zelf al het een en ander voor ogen en zeker gezien de wateren waar ik in vis. De dressuur is daar zo hoog, dat je dus weer moet proberen met andere middelen de karpers weer te verleiden. Ik was zeker op de goede weg, na enig overleg met de leverancier van Bossche Boilies had ik een bodemvoertje samen gesteld om daar het gehele jaar eens flink mee aan de slag te gaan.

In de maanden maart,april en mei was ik al op een dusdanige weg, dat ik al aardig wat karpers door deze verandering over het koortje in mijn net zag glijden, maar kon dus verder door mijn kwetsuur deze trend niet voorzetten. Wel jammer, maar goed het overkomt je en is het niet anders. Velen hebben nadien wel laten weten dat het een jaar is geweest met zeer slechte resultaten, (Heb ik dan niets gemist)? Ik denk persoonlijk zelf wel, omdat een ander aanpak meer doet dan altijd op dezelfde manier de zoet water biggen te benaderen.

Maar goed, bij deze wil ik iedereen wil ik jullie alvast weer een zeer goede vangst toewensen in 2017 en hoop zelf dan ook weer actief te kunnen zijn aan de waterkant. Dan zal het verhaal zeker weer langer zijn dan van 2016.Reacties

Populaire posts van deze blog

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Bierworst laat menig karper verleiden.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.