Stoute Cross is en blijft prachtig om te doen.

Wezep/Nunspeet: Al heel wat jaren mag ik als omroeper de stoute cross aan elkaar praten en is en blijft het prachtig om te doen. Voordat de show kan beginnen komt er heel wat bij kijken, de buitenstaander heeft geen idee hoeveel werk er word verzet door zowel het bestuur als de vrijwilligers. Ook de sponsoren zijn de drijvende krachten achter dit festijn.

Het hele gebeuren bestaat uit belevenis, uitleven op een motor, of in een oude auto scheuren en het zij nog veel meer, het is gebleken dat het publiek wat de weg naar het evenemententerrein weet te vinden hier speciaal voor komt. De stunts en andere shows die worden gehouden trekken ook veel bekijks. Als omroeper moet je, je oren en ogen wel scherp houden om alles op tijd te laten verlopen, maar als het eenmaal loopt is het een must. 

Je ziet van alles, en doordat je al heel wat jaartjes hierbij betrokken bent, leer je langzaam maar zeker de vaste deelnemers kennen. Ook is het leuk om de microfoon voor de neus te houden van een toeschouwer, en vaak de vraag stelt hoe ze de stoute cross beleven, en komt er altijd wel een mooi verhaal uit. Ook de stap naar sponsoren is mooi om te doen, ook daarbij komt het bedrijf aanbod maar word er veel aandacht aan het evenement besteed, ook deze mensen hebben de dag van hun leven. Eerst was de stoute cross alleen op zaterdag maar is uitgebreid met daarbij de vrijdagavond wanneer het spektakel om 17.00 uur begint. 

Er eerst ook een zeer gemoedelijke sfeer tijdens het gebeuren waarin muziek ook zeker de aandacht krijgt, dit gaat mijn inziens prima samen, als omroeper hoef je dit alleen te promoten en loopt dit alles vanzelf. Het komende weekend is het weer zover en ben er weer klaar voor, en zie ik er weer naar uit om dit prachtige evenement weer als omroeper aan het aanwezige publiek te verzorgen.

Voor alle informatie kunt u kijken op http://www.stoutecross.nl/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.