Mes snijdt flink in hart van Henk Lodewijk.


Ik kom niet gauw naar buiten met een reactie via deze weg maar wil dit zeer zeker nu wel doen naar de mokerslag die Henk Lodewijk de afgelopen week heeft gekregen naar aanleiding van een bericht wat hij heeft ontvangen.

Weet het nog goed dat de fanatieke verslaggever van WHC toen ik nog hoofdsport bij Loco was bij mij aan de deur kwam en mij vroeg als hij verslaggever bij WHC kon worden. Dat zijn clubje in zijn hart zat werd al snel duidelijk dat hij alleen bij de blauwwitten wilde  zijn want anders zag hij van deze hobby af, en begrijpelijk, want inmiddels beklede Lodewijk al heel wat jaren als vrijwilliger een functie, wat hij met liefde deed.

Na alle veranderingen bij de club schijnt Henk de dupe te gaan worden doordat er van alles word geroepen vanaf alle kanten en dat heeft hij niet verdiend, zowel voor WHC en voor de gemeenschap van de gemeente Oldebroek staat Lodewijk al meer dan 20 jaar klaar om zo de nodige informatie wat nodig is en was door te spelen van zijn ho zo geliefde voetbalclub.

Nabeschouwingen live bij WHC en via Loco was Lodewijk zijn lust en zijn leven en dan krijg je dit nieuws van een voorzitter die in min ogen niet goed heeft nagedacht over de berichtgeving. Hoop dat dit alles weer zal lijmen maar zoals de kop al zegt, het mes flink in het hart van Lodewijk heeft gesneden en er een litteken zal overblijven.

Nogmaals gezegd, dit heeft Henk Lodewijk niet verdiend.

Met vriendelijke groet,
Evert van ’t IJssel Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.