Hengelsport Totaal timmert aan de weg.


Eigenaar Richard Diender van Hengelsport Totaal die zijn gehele nieuwe zaak heeft geïnstalleerd in IJssemuiden timmert flink aan de weg. Want inmiddels heeft men er alweer twee avonden op zitten om de jeugd de fijne kneepjes te leren waarbij zelfs ook volwassenen de nodige uitleg hebben gekregen hoe en wat voor type onderlijntje te maken voor het karpervissen.De belangstelling hiervoor was zo groot dat men zelfs op woensdag 27 februari in de avond voor de derde en laatste keer in deze wintermaanden  dit zal organiseren. 


Diender laat het hier niet bij want 13 maart staat de bekende karpervisser uit de regio Pieter van de Werfhorst centraal die een film van ruim 55 minuten laat zien over zijn belevenissen in Italië en zal daarna een pakket aan bieden tegen een gereduceerde prijs.

En zo zit Richard vol ideeën en zullen in de lente,zomer en herfst maanden de nodige acties  worden gehouden. Op deze manier probeert Diender zijn producten aan de man te brengen, want achter over blijven leunen dat vindt de eigenaar van Hengelsport Totaal allemaal maar niks. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.