De rust is wedergekeerd op de fietsarena in Oldebroek

De rust is teruggekeerd op fietsarena 
Op zaterdag 25 januari werden de clubkampioenen en de winnaars van de Stouwdam Sport wintercup na een geweldige finaledag die werd gehouden op de fietsarena van de ATB vereniging uit Oldebroek allemaal in het zonnetje gezet. Daarbij was ook nog een verloting waar velen een prijs mee naar huis mochten nemen en is de rust wedergekeerd op de fietsbaan. 

Op 9 november van het jaar 2013 was het voor de rijders van zowel jong als oud zover om zich weer volledig in de wintercompetitie te storten. Moet zeggen dat de start al overweldigend begon met zeer veel deelname in alle categorieën en dat deed iedereen goed. Om elke punt werd er gestreden en werd deze trend elke keer voortgezet, wat betekende dat het aanwezige publiek geen saaie wedstrijden voorgeschoteld kreeg. 

Overal kwamen de rijders vandaan,zowel uit provincie Friesland, Drenthe, Flevoland, Utrecht en ga maar door. Het betuur van de ATB vereniging had wel degelijk in de gaten dat zij door de jaren heen steeds meer naamsbekendheid hebben opgebouwd, en dat maakte voorzitter Arie Ten Hove duidelijk tijdens de finaledag, waarin hij alle vrijwilligers bedankte voor hun inzet en kregen dan ook een mooie attentie mee naar huis.

Ik als omroeper heb ook met volle teugen genoten, wat mij opviel was de sportiviteit onder elkaar, ondanks de belangen die veel rijders hadden bij het kampioenschap, de sfeer was geweldig. Jury die soms de handen vol hadden om het complete deelnemersveld weer op papier te krijgen. Geweldig als je dat ziet, en hebben we het nog helemaal niet over de vrijwilligers gehad die elke wedstrijd al vroeg in de morgen klaar stonden om alles weer klaar te stomen voor de middagwedstrijd, pluim ook voor die mannen. 

De vrouwen die in de kantine om en om weer bereidwaren om hun inzet te laten zien bij het zorgen voor de inwendige mens, ja en als iedereen naar huis was dan zorgde deze dames ook dat zowel, wc´s, douches, en kantine weer schoon waren, super gewoon. Dan ook nog even het Rode Kruis die er bij waren, want zonder hen had je niet kunnen starten, ook deze mensen stonden klaar en genoten mede mee van de wedstrijden. Dan hebben we ook nog de fotograaf die elke wedstrijd zorgde voor een complete fotoreportage die in de avond alweer online op de website stonden, in een woord `geweldig.`

Kijk ook voor mijzelf weer terug naar een prachtig seizoen die we samen hebben mogen beleven, de rijders hebben het gedaan, want zonder hen hadden we zeker niet zulke mooie wedstrijden kunnen beleven. Tot slot wens ik iedereen veel succes en zien we elkaar hopelijk weer in het nieuwe wintercup seizoen 2014 - 2015. Henk Schra, eigenaar van Stouwdam Sport heeft weer laten weten hoofdsponsor te zijn van dit prachtige evenement. 
Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.