Seizoenopener succesvol verlopen bij MSV Nov in Heerde.

Heerde: Dat het circuit een metamorfose heeft ondergaan was al snel zichtbaar op de Gelderse crosspiste van Heerde. Een avond voor aanvang had het nog flink geregend maar daar was niets van te merken en lag de baan er super bij.


kop is er af..
Maar liefst honderd vijfentachtig rijders passeerde de inschrijftafel en maakte er met zijn allen in verschillende klassen een mooie wedstrijd van. Dat iedereen het wedstrijdritme al te pakken had was al snel te zien, menig rijder kwam met de tong op de schoenen over de finish en wisten ook van zichzelf nog niet helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen.

In de 85 cc grote en kleine wielen kwamen enkele coureurs er met kop en schouders boven uit en lijken klaar te zijn voor zondag 2 maart wanneer op dit zelfde circuit ze mogen strijden voor een plek bij de besten om zo te kunnen starten in de eerste ONK motorcross wedstrijd die in het Drentse Emmen zal worden gehouden,dit geld natuurlijk alleen voor de 85 cc grote wielen.

In de superklasse was er ook veel jeugd te bespeuren en nationale rijders die op dezelfde data in Heerde van start zullen gaan. De deelnemers die de lat veel lager hebben gelegd genoten ook weer met volle teugen. Al met al een zeer geslaagde dag waar de wind af en toe flink uit wist te halen, maar de rijders daar weinig last van hebben gehad.

Het bestuur wil langs deze weg ook iedereen weer bedanken voor hun inzet, want zonder hen was een wedstrijd zoals vandaag dan ook zeker niet mogelijk geweest. 

Kijk voor alle uitslagen op http://www.msv-nov.nl 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.