Noppen mogen 14 februari weer in het zand bij MSV NOV.

Nog ruim een week te gaan dan zal het motorcrossseizoen bij MSV NOV in Heerde weer worden geopend. Tot nu toe is er met man en macht aan gewerkt om de baan weer in optimale conditie te krijgen, en is de organisatie nu ook afhankelijk van het weer.

Als we de weergoden mogen geloven dan zal na aanloop van 14 februari wanneer de
eerste open bekercross zal worden verreden, het droog weer blijven, dus zijn dat al goede berichten. Zoals elk jaar verwacht men dat er weer veel rijders naar  de Gelderse crosspiste zullen komen, zoals jeugd en nationale motorcrossers. 

Dit komt ook mede doordat men op zondag 1 maart een NK nationale motorcross onder de vlag van de KNMV zal organiseren. Waarin de klassen 85cc, 125cc/2takt, MX2 en MX1 het spits mogen afbijten. Ja en dan is zo’n bekerwedstrijd mooi een testcase voor deze rijders, en kan men het circuit prima verkennen. 

Zo mogen de noppen dus weer voor het eerst in het Heerderzand worden gezet. Trouwens kunnen alle klassen zich voorinschrijven via www.msv-nov.nl en anders op de zaterdagmorgen vanaf acht uur in de kantine van de motorsportvereniging. 

Mocht het weer toch tegenwerken dan is er nog een uitwijkdatum en dat zal op zaterdag 21 februari zijn.  

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.