HSV Ons Vermaak uit Kampen blijft zich inzetten voor haar leden.

Op maandagavond 1 maart werd de jaarlijkse ledenvergadering gehouden door hengelsport vereniging Ons Vermaak uit Kampen in “ De Leuke Hanzestad”. In een goed gevulde zaal opende voorzitter Renko van Bodegraven de vergadering, waarna een minuut stilte werd gehouden voor leden die zijn ontvallen in 2014. 

Daarna werd de vergadering voortgezet met het overzicht van zaken waar de leden recht op hadden. Daaruit blijkt dat het bestuur de zaak goed op orde heeft en daarna het applaus goed was te horen van de aanwezigen. 

Van Bodegraven liet wel weten dat er noodgedwongen een aantal wijzigingen moesten worden doorgevoerd waarin de leden hun stem moesten uitbrengen.  Al snel werd duidelijk dat niemand daar een probleem mee had en was iedereen voor de verandering.

Wel jammer dat het zo moet maar men was er toe genoodzaakt, de uitleg over de nieuwe regels zullen zo spoedig mogelijk op de website worden geplaatst. Renko maakte goed duidelijk dat een ieder zich aan de regels moet houden, zeker als we in de toekomst van onze pracht hobby willen blijven genieten. De sancties liegen er niet om, die de regels aan hun laars lappen, (en terecht).

De voorzitter liet ook weten, “ we zijn een gezonde vereniging en dat moet zo blijven, en zullen er alles aan doen  om ieder naar het zin te maken, daar maken we ons al jaren sterk voor, en dat willen we ook zo houden“. 

Tot slot wenste het bestuur iedereen weer een zeer goede vangst toe in 2015 en benadrukt ( neem na uw vissessie alle spullen mee naar huis, dus ook de rommel) dan houden wij met zijn allen de natuur schoon. 

Kijk voor alle informatie op http://hvonsvermaak.mijnhengelsportvereniging.nl/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.