Fobbe word tiende in Rhenen.

Op donderdag 14 mei (Hemelvaartsdag) werd op het spectaculaire circuit Kwintelooyen van Rhenen de derde  wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap gehouden.

Robert Fobbe uit het ‘t Loo/Oldebroek  die uitkomt in de 85cc grote wielen klasse zette een 14e tijd op de klok en ging het maar om tiende van seconden. Dus had het zo een zevende plaats kunnen zijn.

De start van de 1e manche verliep voor Robert uitstekend die met een 2e plaats begon aan zijn race. Het verliep eerste instantie prima voor de Fobbe campers rijder totdat hij problemen kreeg met zijn voorvork maar hiermee toch nog met een 7e plaats wist binnen te komen.

Fobbe begon in zijn tweede heat als vijfde aan zijn wedstrijd en leek dit ook vast te houden tot aan het einde van de wedstrijd, maar Robert maakte een klein foutje die gelijk werd afgestraft door de andere coureurs die langs hem heen vlogen. Uiteindelijk moest Robert het laten bij een 13e plek en eindigde hiermee als 10e in de daguitslag.

Komende maandag is vader en zoon Fobbe te gast in het programma “sportief zijn zeker weten” tussen 20.00 uur en 21.00 uur bij Loco Radio..die te beluisteren is via 107.3 Mhz en 107.6 Mhz of via de website en wel http://www.locourant.nl