Regen spelbreker voor Robert Fobbe.

Afgelopen zondag stond voor Robert Fobbe een wedstrijd op het programma om het Nederlandse jeugd kampioenschap in de klasse 85cc grote wielen. Deze werd verreden op het circuit van Holten.

De weersvoorspellingen waren al niet best en dat bleek later ook het geval ter zijn. De tijdtraining waarin de 14-jarige Fobbe een 13e tijd op de klok zette was nog enigszins te doen op het toen al zwaar circuit. 

Daarna was het zover voor de Fobbe Campers rijder om aan zijn 1e manche te beginnen, waarin Robert niet al te best vertrok. Een flinke hoosbui had er al een zeer zware baan van gemaakt en nam Robert ook gen enkele risico en sloot zijn race af met een negende plaats.

Daarna verslechterde het weer zo erg dat de organisatie samen met de wedstrijdleiding van de KNMV besloot om alles af te lasten en kon er dus maar een reeks worden verreden. Fobbe had er geen moeite mee, want veiligheid staat boven alles. In het verleden was het wel eens anders, maar leverde dit te veel risico op voor de rijders, en blessureleed. 

In de tussenstand blijft de motorcrosser het ‘t Loo/Oldebroek op een vijfde plek staan. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.