Van Putten leeft zich uit op Vakantiepark Bergumermeer in Friesland.

Een lang weekend was vriend Harry van Putten samen met zijn vrouw te gast op vakantiepark het Bergumermeer in Friesland. Ken Harry al heel wat jaren en hebben we samen ook al heel wat uren doorgebracht aan de waterkant.

In het verleden was het samen vissen in de zomermaanden op zowel de dinsdag of de donderdagavond. Wat hebben we een lol gehad ook in die tijd. Maar door de drukke werkzaamheden kwam de geboren Oldebroeker niet meer aan het vissen toe. De Feederhengel kwam in de schuur te staan maar werd in 2014 weer van stal gehaald.

Van Putten pakte de draad weer op en zat weer prins eerlijk af en toe aan de waterkant, genieten van de natuur maar ook als doel om eens weer een mooie voorn of brasem aan de haak te slaan, en met succes. Zoals u eerder heeft kunnen lezen was ik veertien dagen te vinden in het hoge noorden waar ik samen met vrouw lief dit jaar voor de twaalfde keer te vinden was. Wij voelen ons op vakantiepark Bergumermeer als een kind aan huis en zitten ook op een pracht van een plek aan het Prinses Margrietkanaal in het Friese landschap.

Harry en zijn vrouw waren dit jaar ook precent voor een lang weekend. De feeder was al
snel in orde en kon van Putten in een mum van tijd beginnen om een poging te doen een brasem te verschalken. Alles zat dit keer mee en had Harry al snel een vis op de kant en zo volgde er meerderen. Tussen het vissen door was er natuurlijk ook tijd voor een hapje en een drankje en kwamen de oude verhalen die we samen aan de waterkant in de vroegere jaren hebben mee gemaakt weer aan de orde, waarbij de rest van de aanwezige vis gasten met volle teugen van genoten. 

Al met al was het weer een super weekend, en zullen we samen zeker in onze buurtwateren eens weer een hengeltje uitgooien. Hoe dan ook Harry van Putten heeft zich mooi kunnen uitleven in het niet al te makkelijke Friese water. Een ding staat voorop dit pakken ze ons niet meer af, het was weer een onvergetelijk weekend samen. 


Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.