Beide omroepers van Putten en van ‘t Ijssel klaar voor zaterdag.

De beide omroepers Harry van Putten en Evert van ‘t Ijssel zijn klaar voor zaterdag. Het belooft weer een waar spektakel te gaan worden laten beiden sprekers weten. 

Van Putten en van ‘t Ijssel kennen elkaar al jaren en hebben in het verleden veel sportevenementen samen gedaan, en met plezier. Harry die zo nu en dan nog te horen is in de straten van Oldebroek heeft dit werk noodgedwongen op een laag pitje moeten zetten. Ook voor Evert kwam er een moment dat er keuzes gemaakt moest worden, en heeft toen besloten om het volle gas er af te halen, maar is regelmatig nog te horen bij sportevenementen. 

Maar gelukkig kunnen de beide heren zich nog volop roeren komende  zaterdag bij de
Streetrace. Beiden zijn benieuwd wie nu aan de haal gaat met de overwinning, zowel bij de jeugd als fun en de sportklasse. Ook is de sponsorklasse een mooie bijkomstigheid waarin veel plezier te beleven is, en daar gaat het om vinden de beide mannen.

Ook hebben van Putten en van ‘t Ijssel grote bewondering voor het bestuur en haar vrijwilligers die menig uren er al in hebben zitten aan de voorbereiding, en willen dan ook tot uit de puntjes alles voor elkaar hebben. Ze vinden het ook geweldig dat het bedrijfsleven achter dit pracht van een sportevenement staan, want zonder financiële steun was het niet mogelijk geweest.

Voor iedereen is het vrij toegankelijk en krijgt het publiek van alles voorgeschoteld, wat wil je nog meer. Dus wees op tijd is de oproep van Harry en Evert, om 12.00 uur zal de jongste jeugd het spits afbijten en zal daarna volop het hele circus gaan draaien. wat de beide omroepers betreft, tot zaterdag.


Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.