Robert Fobbe gaat nog een keer volop het gas in ONK finale.

Op zondag 11 oktober word in Mill de finale verreden om het open Nederlandse kampioenschap voor de soloklassen MX1, MX2, 125cc jeugd en de 85cc klasse.

Ook zal de motorcrosser Robert Fobbe uit het 't Loo/Oldebroek nog een keer volop het gas gaan in de 85cc klasse om er nog een goede klassering uit te halen. De Fobbe Campers rijder is min of meer hersteld van zijn blessure die hij aantal weken geleden opliep in de finale wedstrijd op het circuit van Lierop.

De 15-jarige Robert die vierde werd van Nederland in de 85cc grote wielen jeugd kampioenschap weet dat "Circuitpark de Kuilen" geen makkelijke baan is. Het zal eerst een kwestie worden om de baan zorgvuldig te bekijken waar het gevaar licht en waar de voordelen liggen om het tempo er in te houden.


De Husqvarna piloot heeft zich optimaal voorbereid en zal zeker zijn uiterste best doen. Voor Fobbe is dit tevens voor het laatst dat hij op een 85cc grote wielen motor zal rijden. Want in 2016 zal Robert mede gesteund door Buitenhuis Racing zijn overstap maken naar de 125cc jeugdklasse. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.