Drang naar het water begint voor velen al te komen.

Nu koning winter langzaam maar zeker weer afscheid gaat nemen en wij weer de lente inwandelen, begint voor menig visliefhebber de drang naar het water alweer te komen. Onder het mensdom word er veel gesproken over de dingen die in de wereld gaande zijn, elke dag beleven we met zijn allen wel weer wat.

Onder de passie die wij bedrijven en wel karpervissen, staan onze stembanden ook niet stil. Er worden nog al verhalen de lucht in geslingerd, zeker gezien hoe men in 2016 de klus wil klaren. De een gaat zich volop storten met het vissen op grote kanjers in bepaalde water wat ze op het oog hebben, en de ander ziet wel weer waar het schip strand.

We worden in deze vis wereld overspoeld met vele soorten en maten boilies en zien velen de bomen in het bos niet meer, en dan hebben we het helemaal nog niet over geurtjes en kleurtjes gehad, daarbij hebben we ook vele soorten pellets en graansoorten die de revue passeren. Ja dan word het voor sommigen wel eens een lastige keus, maar hebben we de ervaren rotten die er wel raad mee weten en zich zeker niet uit het veld laten slaan.

Het zal dus weer een jaar worden met een nieuwe uitdaging en zitten we met smart weer te wachten op warmte om zo de start te maken, een ieder op zijn eigen manier. En zo als altijd, vis zeker op een verantwoorde manier want dan kunnen we zeker nog jaren genieten van onze hobby. Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.