Even weg van de razende wereld.

Er zijn van die momenten dat een mens even de tijd neemt om even zich van de razende wereld te ontdoen. Mooi dat er nog natuur bestaat al moeten soms vele bomen het ontgelden, voor het aanleggen van wegen en woningbouw.

Gelukkig hebben we ook nog gemeentelijke leiders, die dit aanvechten, en kost wat kost veel natuur nog in de oude staat laat zoals het moet zijn.

Veel mensen zoeken de natuur op om even te genieten van de rust, en zich dan
ook volledig afsluiten van de buitenwereld. Zo zijn er vaak buiten de stad, en buiten de dorpen van die natuurparken te vinden, waar je een prima wandeling kunt maken.

Denkt u maar aan het Engelse werk nabij Zwolle, een park wat al jaren de trekpleister is voor de natuurliefhebbers, en om ook even lekker tot rust te komen. Het park heeft veel wandelpaden en water, wat een bijzondere aanzicht geeft. Water hoort bij Nederland, en dat is altijd terug te vinden in wat van natuurgebied je ook komt.


Ook weten buiten de regio om de weg naar het Engelse Werk te vinden, ze komen van einden en ver. Dus ook zeker de moeite waard om in het Engelse Werk bij Zwolle een kijkje te nemen, even weg van de razende wereld. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.