HV Ons Vermaak blijft positief over de toekomst.

Kampen: Op maandagavond 7 maart werd de jaarlijkse ledenvergadering gehouden bij de hengelaars vereniging Ons Vermaak in Kampen. De aanwezige leden kregen te horen hoe het is gegaan in het jaar 2015 en sprak voorzitter Renko van Bodegraven ook over de toekomst.

Van Bodegraven liet weten, dat het zeker niet makkelijk is voor het bestuur om alles in het gareel te houden, maar we zijn een gezonde vereniging die de toekomst positief blijven bekijken. Renko sprak ook over de toekomst als het gaat om het invullen van een plaats binnen het bestuur. Hij ziet graag met de anderen bestuursleden een jongere generatie instappen om zo de toekomst te kunnen waarborgen, want ook dit bestuur word ouder en ouder.

Probleem: Ons Vermaak kampt ook met het probleem, en wel dat er bij sommige wateren teveel afval word achter gelaten door hengelsporters. De regels hiervoor zijn nu zo aangepast, als een lid word betrapt op dit vergrijp, de vispas kan worden ingenomen.

Leden:De hengelaars vereniging heeft inmiddels meer dan drieduizend leden en komen er steeds meer bij. Van Bodegraven gaf aan, hierover dik tevreden te zijn.

Eigen Loods: Zo heeft inmiddels ook Ons Vermaak een eigen loods waar men de nodige spullen die eigendom zijn in op kan bergen, en staat alles mooi veilig en droog onder dak. Dit werd door alle aanwezigen toegejuicht, en keerde iedereen rond de klok van tienen weer huiswaarts.

Wil jij ook iets doen voor HV Ons Vermaak of lid worden dat kan, kijk dan op


Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.