Regionale rijders willen schitteren op circuit 'De Bargen"

Ontspannen stapt hij uit z'n bus. Hij lacht en steekt z'n hand op naar bekenden. Robert Fobbe heeft er zin aan. De 15 jarige Husqvarna rijder uit Oldebroek is één van de rijders op de mediaochtend op "Circuit de Bargen". Snel kleedt hij zich om zodat hij de baan in kan.
Voor Robert Fobbe staat zaterdag 19 maart een echte thuiswedstrijd op het programma. Hij moet daarin onder andere afrekenen met Mitchel van den Essenburg, eveneens afkomstig uit Oldebroek. Beide coureurs wonen op steenworp afstand van het circuit en willen voor familie en vrienden een zo goed mogelijk resultaat neerzetten. Robert en Mitchel komen uit in de sterk bezette 125cc klasse. In de voorgaande wedstrijden stonden meerdere EK rijders uit binnen- en buitenland aan de start en de verwachting is dat zij ook in Oldebroek aan de start zullen verschijnen.
Ook in de 85cc grote wielen ligt het niveau hoog. Hier zijn het Jarno Sneller en Jay van der Streek die de regionale eer hoog moeten houden.
In de 65cc kleine wielen en 85cc kleine wielen rijden geen regionale crossers, maar ondanks dat zal het publiek ongetwijfeld mooie wedstrijden te zien krijgen.
In de 50cc klasse gaat de jarige Dani Heitink van start. Dani, afkomstig uit een echte motorcrossfamilie, rijdt zaterdag zijn eerste NK en dat nog wel op zijn thuiscircuit!
De weersvoorspelling is ideaal, een mooie entourage en het beloven mooie wedstrijden te worden. Kortom, alle ingrediënten voor een mooi dagje motocross!
Trainingen starten klokslag 09:00 uur. Vanaf 11:45 uur worden de wedstrijden gereden.
Het bestuur en vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek hopen u zaterdag 19 maart te mogen begroeten op circuit "de Bargen"!
Kijk voor meer info op  www.stichtingcircuitoldebroek.nl
Fotocredtis: Albert Schreuder / www.sidecarcrosspictures.nlReacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.