HOE LANG NOG!!!!!

Als ik zo door het sociaal media heen wandel dan lees ik weinig reacties op het feit dat veel evenementen in de toekomst dreigen te verdwijnen. Maar zo langzaam maar zeker moeten we in de toekomst daar zeker rekening mee gaan houden.

De aanvragen voor vergunningen worden steeds ingewikkelder, en verzekeringstechnisch is het door de jaren heen steeds moeilijker geworden. De risico's op letsel zijn meer onder aandacht gebracht doordat bij evenementen helaas slachtoffers zijn gevallen, natuurlijk mag je dit niet onder stoel of banken steken.

U zou haast denken waarom schrijf hij dit nu, nou omdat ik mij zorgen maak om de volgende redenen. Ten eerste het organiserende bestuur die steeds maar meer verantwoordelijkheid op hun bordje krijgen, en laten we ook zeker de vrijwilligers niet vergeten, die wel graag willen helpen, maar zeker niet na een gebeurtenis willen zien dat ze met de wijsvinger worden nagewezen.

Dit is goed te begrijpen, maar gaat ons dit zeker in de toekomst veel evenementen kosten en komt de toekomstige jeugd straks helemaal met lege handen te staan. We zien om ons heen dat jonge mensen zich inzetten voor hun medemens, en dat willen we toch graag? Daarom zeker de oproep naar de gemeenten en de overheid om daar eens goed over na te denken. Er zijn al partijen in gemeenten die dit wel degelijk goed in de gaten hebben, dat dit zo niet verder kan, en halen de plaatselijke couranten er al bij om het nieuws naar buiten te brengen, een goede zaak vindt ik.


Daarom als kop hier boven ( HOE LANG NOG!!!!!) en kunnen wij nog genieten van de vele evenementen die om ons heen worden georganiseerd?. Hopelijk komt het allemaal nog goed. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.