WE HEBBEN GOUDEN TIJDEN GEHAD SAMEN.

We hadden altijd wel wat te vertellen.
Wie kent hem niet Rini Wolf uit Nunspeet, eigenaar van een prachtig glashandel bedrijf en sinds een jaar of vijf eigenaar van de City Bar in Elburg. Wolf heb ik leren kennen tijdens de stoute cross die jaarlijks in Nunspeet werd gehouden.

Rini die zelf ook nog in het bestuur van deze organisatie heeft gezeten ging later door als vrijwilliger, en deed van allerlei an en spandiensten, en werd de laatste jaren ook assistent omroeper. 

We hebben er samen wat afgelachen, en prachtige dingen beleeft, toen we samen hoorde dat de stoute cross zou stoppen, werden we beiden even muisstil. Maar begrepen we ook beiden dat het bestuur de juiste beslissing had genomen.


Dat Wolf stil gaat zitten dat zeker niet, want hij zal weer bij verschillende evenementen zich als vrijwilliger inzetten. We zullen elkaar zeker niet uit het oog verliezen, en elkaar weer tegen komen. Dit bleek ook al snel toen ik werd geopereerd en even later Rini met zijn collega al snel naast het bed stond bij de Isala in Zwolle en enkele weken later thuis nog even op de koffie kwam. En wij tegen elkaar zeiden, we hebben gouden tijden gehad samen, en pakken ze dit ons niet meer af. 

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.