Bestuur HV Ons Vermaak komt met harde maatregelen tegen rommelmakers.

De achtergelaten rommel. 

Tijdens de algemene ledenvergadering van hengellaarsvereniging Ons Vermaak uit Kampen heeft het bestuur laten weten met keiharde maatregel te komen tegen rommelmakers. Het is gebleken dat in 2017 door vrijwilligers zakken vol aan rommel moest worden opgeruimd die aan de waterkant waren achtergelaten. Een aantal weken geleden werd er weer een opruimdag gehouden en was het weer een complete puinhoop.

Voorzitter Renko van Bodegraven liet weten nu klaar te zijn, 'we zijn genoodzaakt om hard op te treden want het loopt nu echt de spuigaten uit'. Van alles werd er gevonden aan rommel zoals maisblikken, legen boillie zakken, etenswaren en nog veel meer dingen wat niet aan de waterkant thuis hoort.

Daarom heeft het bestuur naast de vaste Boa besloten om er nog twee aan toe te voegen en zullen deze mensen extra hier op controleren. Degene die word gesnapt zal een boete van 150 euro riskeren. Waarschuwen is er niet meer bij liet van Bodegraven weten, 'het zou zonde zijn dat onze hobby door de rommelmakers kapot gemaakt word en dat gaat zeker niet gebeuren.Dus nogmaals, als je hebt gevist neem dan je eigen spullen weer netjes mee naar huis en hou de natuur schoon.
Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.