Eindelijke loon naar werken voor Boeve en Sellis in Halle.Het afgelopen weekend stond voor het zijspanduo Jeroen en Rick Sellis een wedstrijd om het Nederlandse kampioenschap voor zijspannen op het programma. Dit alles werd verreden op circuit 'De Kappenbulten' in Halle.

Boeve en Sellis die al een tijd bezig zijn geweest om elkaar goed te kunnen aanvoelen en het mechanisch goed voor elkaar te hebben zagen dit nu eindelijk langzaam maar zeker steeds positiever ontplooien en dat werd nu zichtbaar ook op dit circuit. Over de tiende tijdtraining waren beide rijders nog niet helemaal tevreden maar kende het koppel een zeer goede start in hun 1e manche waar Jeroen en Rick gelijk zich voorin wisten te melden en een zeer bekeken wedstrijd reden. Stuurman Boeve en bakkenist Sellis deden geen rare dingen en wisten met een prachtige tweede plaats hun race af te sluiten.

De vraag was, als het tweetal dit ook weer voor elkaar konden krijgen in de 2e reeks. Ook deze start verliep weer wonderbaarlijk goed en begon de aanhang langzaam maar zeker te denken dat dit nog wel eens een podiumplaats kon opleveren. Nou zij kregen gelijk want op schitterende wijze hielden beide heren het zijspan in het goede spoor en leek een tweede plaats ook haalbaar. Maar in het slot moesten ze toch een stapje terug doen en kwamen met een uitstekende derde plaats over de finish.

Nu werd duidelijk dat Jeroen en Rick dagwinnaar waren geworden en deden beiden zeer goede zaken. Boeve en Sellis verklaarde na afloop,'we hebben eindelijk loon naar werken gekregen'. Daarna werd er natuurlijk even geproost door de mee gereisde supporters.Reacties

Populaire posts van deze blog

Bierworst laat menig karper verleiden.

Uitdaging aan Prinses Margrietkanaal levert geen karper op.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.