Geen nieuwtjes maar wel weetjes op Boten en Hengelsportbeurs in Utrecht.

Publiek kon weer volop genieten

Maar liefst drie dagen kon de hengelsportliefhebber weer volop genieten van de Boten en Hengelsportbeurs die werd gehouden in de Jaarbeurs van Utrecht. Na schatting waren er weer tussen de veertien a vijftienduizend bezoekers die weer profiteerde van de aanbiedingen.

Opvallend dit jaar was wel dat er niet veel nieuwe dingen te zien waren maar zeer veel verschillende verhalen met elkaar werden uitgewisseld. Het ging van voer, montages tot aan de juiste keuze van het kopen van bijvoorbeeld een Feederhengel of vaste stok toe. Ook waren er verschillende standhouders te vinden die voor de echte karpervisser van alles presenteerde, en was daarbij ook van alles te koop.

 Cresta Team werkt aan meer bekendheid
Ook was het merk Cresta aanwezig die volop aan de weg aan het timmeren zijn om meer bekendheid te krijgen door heel het land en hopelijk ook internationaal proberen door te breken. In het noorden van Nederland is deze naam al meer vanzelfsprekend , maar in het midden en zuiden van het land moet de slag ook nog gemaakt worden. De geboren Fries Klaas Mozes die ook dingen uittest voor Cresta liet weten met het gehele team hard aan de slag te gaan om meer bekendheid te krijgen. PR gezien zijn we al druk bezig en willen zeker ook proberen in beeldvorm meer van onze producten te laten zien, aldus Mozes.

Klaas Mozes gaat ervoor . 
Wilt u over dit merk meer informatie dan even kijken op https://www.crestahengelsport.nl/


Verder was er ook veel te zien op gebied van boten en waren er verschillende bezoekers die al een visvakantie boekte voor het jaar 2019. Ook hierin was er genoeg keuze. Al met al moet gezegd worden dat iedereen weer volop aan hun trekken zijn gekomen. Nu maar weer even de winter laten passeren en dan maar weer op naar een nieuwe uitdaging maar dan zijn we alweer in 2019 beland.Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.