Terug in de tijd met Pitbiker Ramon Wolf.

Ramon Wolf stond altijd op scherp

We gaan weer even terug in de tijd en komen we terecht bij Ramon Wolf. Ramon had een passie en wel het racen met een Pitbike. Een minimotor die ongelofelijke snelheden wist te halen en daar wist Wolf in die tijd wel raad mee. De rijder uit het kleine dorpje ‘t Loo/Oldebroek wist zelfs drievoudig Nederlands kampioen te worden en deed dit in de categorie onder de 10pk en boven de 10pk .

Jammer genoeg kwam er een eind aan deze competitie doordat de organisatie de greep kwijtraakte met het organiseren van deze wedstrijden. Zelfs werd er over de grenzen Pitbike wedstrijden verreden waarin Ramon zijn visite kaartje afgaf op het speciale Pitbike circuit van Spa (Belgi√ę). Zijn vader Jan Wolf stond hem altijd bij en zorgde dat de motor optimaal aan de start stond. Ramon Wolf kijkt terug naar super mooie jaren en heeft de kampioentruien nog altijd op een mooie plaats hangen.

In die tijd was hij zelfs de jongste ondernemer van de gemeente Oldebroek met als bedrijfsnaam RAC Reclame. Hedendaags bestaat het bedrijf nog steeds maar is nu gevestigd in Elburg en heeft maar liefst zevenduizend klanten aan hun wensen kunnen voldoen.

Wil je meer weten over dit bedrijf kijk dan op https://rac-reclame.nl/

Reacties

Populaire posts van deze blog

We zullen hem missen.

Bart Notten neemt na 25 jaar afscheid als bakkenist.

Dompekolk was vroeger een makkelijk karperwater.